Vă place ?
Mecanică fină
- hpavictor
- Moderator

- A apreciat de: 514 ori
- A fost apreciat de: 511 ori
- Acesti utilizatori au apreciat autorul hpavictor pentru postare:
- elektronu85 (Joi Iun 24, 2021 1:19 pm)
- Rating: 16.67%
Diferența dintre geniu și prostie este că geniul are limitele sale.
Iosif Vissarionovici Stalin a spus : „Orice greșeală are un nume și un prenume”
Nu te certa niciodată cu un prost. S-ar putea cei din jur să nu vadă diferența...
Audiosaurus Rex
Iosif Vissarionovici Stalin a spus : „Orice greșeală are un nume și un prenume”
Nu te certa niciodată cu un prost. S-ar putea cei din jur să nu vadă diferența...
Audiosaurus Rex
- elektronu85
- Membru

- A apreciat de: 30 ori
- A fost apreciat de: 7 ori
Simplu, frumos si elegant. Nu stiu cati ar mai folosi in ziua de azi asemenea mecanisme simple, dar cu eficienta maxima...
Mai postati, ca imi place!

Mai postati, ca imi place!
- VAX
- Membru

- A apreciat de: 5 ori
- A fost apreciat de: 155 ori
S-ar putea face multe dracarii utile, de exemplu condensatoare variabile, condensatoare fluture etc. Important este sa fie bine gandite si realizate fara cusur, iar pretul sa fie mic. Asta implica masini automate.
Ar fi utile si inele de adaptare pentru obiectivele recuperate de la aparatele foto pe film (optica de calitate, mecanica impecabila). Am mai multe obiective din astea, unele chiar cu distanta focala variabila - transfocatoare (de la aparat de filmat, de la camera video Tehnoton), care ar merge cu senzori de camere web.
Lipsesc si suruburile de prindere pentru camerele web si aparatele foto digitale. Prea ne-am lasat sa ne vina totul din China.
Ar fi utile si inele de adaptare pentru obiectivele recuperate de la aparatele foto pe film (optica de calitate, mecanica impecabila). Am mai multe obiective din astea, unele chiar cu distanta focala variabila - transfocatoare (de la aparat de filmat, de la camera video Tehnoton), care ar merge cu senzori de camere web.
Lipsesc si suruburile de prindere pentru camerele web si aparatele foto digitale. Prea ne-am lasat sa ne vina totul din China.