Amplificator Push-Pull KaizerPower V2
Moderatori: carageae, VIOTUBEAMP
- addybiru
- Mod global

- A apreciat de: 539 ori
- A fost apreciat de: 207 ori
Vreau sa scot, in toamna cand revin cu proiectele, o noua revizie a amplificatorului KaizerPower, asa cum e stiut de cei care l-au construit, pe grupurile de profil. In revizia din prezent se regasesc toate modificarile aduse de mine (practic, cat timp am avut amplificatorul). La sugestia domnului Sebi Carjan, am renuntat la CCS-ul din driver, lasandu-l doar pe cel din defazor. La sugestia colegului de forum @VIOTUBEAMP , am montat semireglabilul pentru reglajul simetriei in AC, am marit valoarea condensatoarelor de cuplaj si am adaugat o dioda zenner in CCS, pentru referinta. Am atasat, alaturi de schema modificata si o varianta de cablaj, cel mai probabil varianta finala; voi face cateva placi dar nu in numar mare, maxim 5 seturi. Ca sursa, o voi folosi pe cea de la VD2018, care este o sursa foarte capabila si pt acest amplificator. Revin cu amanunte prin septembrie, intre timp, daca mai sunt colegi interesati de placi, sa posteze aici.
- Fişiere ataşate
-
- kzrpwr.png (173.65 KiB) Vizualizat de 970 ori
-
- Schematic_KaizerpowerV2_2021-06-27.png (142.64 KiB) Vizualizat de 970 ori
Forum Hobby-Electronics
- Cristian Zaharia
- Membru

- A apreciat de: 6 ori
- A fost apreciat de: 3 ori
Buna seara, sunt interesat de acest proiect si as dori doua seturi. Multumesc anticipat!
- Acesti utilizatori au apreciat autorul Cristian Zaharia pentru postare:
- addybiru (Mar Iun 29, 2021 6:30 am)
- Rating: 16.67%
- hpavictor
- Moderator

- A apreciat de: 514 ori
- A fost apreciat de: 511 ori
Ar fi fost interesant să realizezi o prezentare asemănătoare cu ce de aici :
http://www.popularaudio.sk/phone/index.html
http://www.popularaudio.sk/phone/index.html
- Rating: 16.67%
Diferența dintre geniu și prostie este că geniul are limitele sale.
Iosif Vissarionovici Stalin a spus : „Orice greșeală are un nume și un prenume”
Nu te certa niciodată cu un prost. S-ar putea cei din jur să nu vadă diferența...
Audiosaurus Rex
Iosif Vissarionovici Stalin a spus : „Orice greșeală are un nume și un prenume”
Nu te certa niciodată cu un prost. S-ar putea cei din jur să nu vadă diferența...
Audiosaurus Rex
- addybiru
- Mod global

- A apreciat de: 539 ori
- A fost apreciat de: 207 ori
Bun, va trec cu 2 seturi, multumesc si eu.Cristian Zaharia scrie: Lun Iun 28, 2021 10:32 pm Buna seara, sunt interesat de acest proiect si as dori doua seturi. Multumesc anticipat!
Cat despre prezentare, va urma dupa ce realizez o varianta de test, sa vad cum se comporta si ce mai e de ajustat.
Forum Hobby-Electronics