Glume

La asta nu mai punem descriere.
VIOTUBEAMP
Moderator
Moderator
A apreciat de: 3 ori
A fost apreciat de: 214 ori

Politia britanica are multa treaba dupa 1 Ianuarie : trebuie sa-i gaseasca pe cei 400.000 de imigranti romani si bulgari care au fost dati disparuti”
Acesti utilizatori au apreciat autorul VIOTUBEAMP pentru postare:
carageae (Dum Iul 04, 2021 3:39 pm)
Rating: 16.67%
carageae
Mod global
Mod global
A apreciat de: 106 ori
A fost apreciat de: 91 ori

Asta cu politia britanica o fur si eu :)
Si a propos de cum se fac lucrarile, stiu caz concret de proiect refuzat - chinezii voiau sa vina sa faca o autostrada la noi, concesionata pe 10 ani, cu tot de la ei, inclusiv oamenii. Proiectul a fost refuzat pt. ca nu castiga nimeni si nu se lua nicio spaga...pe langa cele confirmate de fostul prim ministru Tudose, povestea mi-a fost confirmata de cineva din politica, deci e reala...nu e gluma, dar e potrivita cu gluma de mai sus...si cine crede ca exagerez sau ca am ceva cu maretul popor roman, sa-mi spuna si mie cum a putut fi vandut IPRS-ul pe 100 si ceva de mii de euro...am fost patriot in tinerete, dar mi-a cam trecut...Iliescu zicea "noi nu ne vindem tara". Nu am vandut-o....am dat-o pe bani marunti si pe spaga. End of story.
(Promit ca data viitoare sa vin cu o gluma :P )
flomar60
Moderator
Moderator
A apreciat de: 13 ori
A fost apreciat de: 35 ori

Povestește prietenul meu:-De când m-am mutat împreună cu prietena mea,am hotărât,împreună, să facem cumpărăturile pe rând-o zi ea o zi eu ,o zi ea o zi eu...foarte tare , zic eu!...și,e vreo diferență?...păi acum o zi mâncăm o zi bem,o zi mâncăm o zi bem...
.......................................................................................................................................................
Doi ardeleni:
-Bă,tu știi ce am pățit ieri?
-Nu,ce?
-Mergeam prin parc și văd că se apropie o femeie tânără și frumoasă pe bicicletă....când a ajuns în dreptul meu a aruncat bicicleta în tufiș și și-a smuls hainele de pe ea!
-Și...?
-Păi, îmi zice:-Ia ce-ți trebuie!
-Și...?
-Am luat bicicleta!
-Corect,hainele nu ți s-ar fi potrivit!
Acesti utilizatori au apreciat autorul flomar60 pentru postare:
hpavictor (Dum Iul 04, 2021 6:31 pm)
admin
Administrator
Administrator
A apreciat de: 43 ori
A fost apreciat de: 22 ori

Am redeschis topicul si am facut putina curatenie printre postari, puteti continua.
hixpp02
Membru
Membru
A apreciat de: 35 ori

Doi prieteni se intalnesc, unul zice:
- Ieri aproape l-am vazut pe taica-tu !
- Pai cum adica aproape l-ai vazut ? Ori l-ai vazut ori nu....
- Tatal tau lucreaza pe santier, da ?
- ...Da.
- Acolo toti au salopete albastre, da ?
- Asa , si ?
- Saloptele sunt numerotate toate.
- Exact.
- Tatal tau poarta salopeta cu numarul 68.
- Da.
- Na vezi, eu l-am vazut pe numarul 67....
Acesti utilizatori au apreciat autorul hixpp02 pentru postare:
addybiru (Joi Iul 08, 2021 3:22 pm)
flomar60
Moderator
Moderator

Soția tocmai se pregătește să prăjească un ou ochi când vine soțul acasă...
Acesa,văzând ce face soția ,începe să țipe:
-Atenție,atenție ,mai trebuie ulei,mai mult ulei,o să se ardă! Hai ,ce stai întoarce-l,pentru Dumnezeu,se arde! Mai trebuie ulei ,ți-am spus! Și sarea,ai utat sarea ,femeie!
Soția deja enervată de țipetele soțului ,zice:
-De ce țipi așa , ce crezi că nu sunt în stare să prăjesc un ou?? Ce te-a apucat?
Soțul se oprește din țipat ,o privește în ochi și răspunde foarte calm:
-Asta ca să-ți faci idee cum mă simt eu când conduc mașina și tu stai lângă mine....
flomar60
Moderator
Moderator

Când fac bărbații treburi gospodărești....în locul femeilor!
Să explic situația:
Nevastă-mea trece printr-o perioadă mai grea....adică dupa plăcerea lunară de a fi femeie, au apărut jungiuri ,zgârciuri ,dureri,nerv sciatic ,blocaj la genunchi,naiba mai știe câte are dar e rău!....dacă nu se curăță la câte dureri are ,după asta pot să o duc liniștit la Remat pentru neveste,sau un program rabla sau la casat definitiv...că e rău!
E cam așa cum avem noi o răceală simplă....aproape de moarte nu altceva!...doar că ea -spre deosebire de bărbați- nu se plânge ,nu se vaietă,nu cere ,nu vrea nimic ,doar s-o las în pace să sufere în liniște...mă rog, asta e ,m-am conformat, ce era să fac?
Si cum s-a simțit ca naiba ieri și nu s-a ridicat din pat,am preluat eu treburile gospodăriei și ale familiei ca un stâlp al societății ce sunt,nu?
M-am trezit pe la 8 dimineața ,am făcut micul dejun,fiecare cu ce a avut poftă ,n-am zis nimic,numai cățeaua Ilinca nu a comentat ,a mâncat ce a primit,bine ca a primit și a lătrat să-mi amintească să primească...
Până când am terminat cu pus masa,gătit mic dejun ,dus la pat,luat de la pat,stâns masa ,spălat vase,curățat bucatăria care arăta ca după o finală de șefi la cuțite -adică groaznic!-era ora prânzului...!!!...am crezut că mă dilesc la cap!...eram tot în pijama ,era ora prânzului și nici cafeaua nu o băusem încă...
Bun, hai cu prânzul!
Vin și nepoții în vizită,fiecare cu preferințe culinare și mofturi specifice copiilor...Le-am zis frumos că-i trimit în origini,ori bagă ce e pe masă ,ori bagă fitness somalez
Ne-am așezat la masă și a început spectacolul....tacâmuri,apă,șervețele,sare,fiecare cerea pe rând altceva și,după ce le aduceam,mă așezam înapoi la masă....am mâncat ce a ramas prin farfuriile lor...
Am dus prînzul la pat,am luat de la pat,repetat spălatul și curățenia de dimineață,am adunat toate resturile de sub masă împraștiate de ăia mici care dispăruseră la joacă...am terminat și eram terminat,pijamaua mea arăta ca o salopetă fast-food...
Afară Ilinca plângea și lătra ,afea chef de plimbare și căcare că ținea în ea săraca de dimineață...am tras niște haine peste pijama,am dus câinele la plimbare ,am luat medicamente de la farmacie ,am făcut cumpărături și,când am ajuns acasă rupt,mi s-a explicat că am greșit tot ce era pe listă de la gramaj și sortiment până la brand și ambalaj...pen.sul meu,asta e!
Mi-am pus un pahar de băutură,mi-am încălzit cafeaua nebăută de dimineață și mă uit la ceas....era 6 seara și fata pleca la școală a doua zi iar temele erau nefăcute...!!!...
Treci la teme,fă teme, mi-a arătat fata cum trebuia să-i arăt eu,ce mai...m-a corectat de atâtea ori încât s-a săturat și a zis că se descurcă singură la lecții...bun hai la baie că e duminică seara,mâine plecăm la școală ,trebuie să fim curați...păi tati sunt on-line!...nu-i nimic se vede frumos în fața calculatorului...
Am scos-o din cadă curată....ca un dosar de fost securist ajuns politician ,am uscat-o,am înbracat-o în pijama și hai în pat să-i citesc un capitol după cum promisesem...cum am terminat ultima frază și am închis cartea, aud:
-Tati, mi-e foame!
...am zis că fac atac cerebral...! normal că îi era foame doar ciugulise cât o vrabiuță la prânz...
-Păi și ce vrei să mănânci ?
-Piure cu carne și castraveți murati !.. zice senină...era 9 seara și fiică-mea vrea meniu de nuntă...
Bun, i-am făcut ,futu-i mama ei de situație și de fată!...bine că era făcut deja dar și încălzitul și pusul mesei a presupus efort și organizare...a mâncat fata de parcă era zilier la săpat șanțuri,zău,îmi venea să mă uit sub scaun dacă nu cumva bagă mâncarea în vreun sac...
...i-am făcut de mâncare și lui mamă-sa pe care o rodea stomacul de la medicamentele luate și s-au culcat amândouă, Doamne -ajută!
Am stâns iarăși totul ,am curățat ,am spălat ,eram terminat,mut ,distrus...n-am mai mâncat cină că n-am avut poftă...sau chef...sau putere...efectiv!
Era aproape 11 seara și m-am așezat și eu pe un scaun...m-am uitat la cafeaua ce mă aștepta încă de dimineață,acum aveam timp de ea dar ar fi fost o decizie proastă...decât să dorm cu palpitații și ochii beliți ca la un iepure de câmp,mai bine nu!
Așa că m-am ridicat să mă târăsc spre pat....afară cățeaua plângea de foame...era 11 noaptea și aia nemâncată de dimineață...am plâns puțin alături de ea,i-am dat o cină târzie...probabil s-a căcat prin garaj unde am băgat-o de frig...nu mă mai interesează,curăț eu altă dată,am căpătat experiență!
Deci,măi femeilor-că de aici am plecat-voi cum reușiți ??
Când mai aveți timp să trăiți ,să munciți ,să respirați , să vă machiați,să vă îmbrăcați,să vă vopsiți ,să umblați,să rezolvați,să iubiți și să fiți iubite ?? Când ,măi fetelor,când? Și cum??
Si dacă tot faceți minuni și țineți lumea asta în mâini ca să nu se destrame,și faceți treabă așa bună, de ce Dumnezeu ne lăsați pe noi bărbații să o conducem și să o organizăm când se vede clar că de mii de ani o facem prost și ,în ultimul timp,din ce în ce mai rău,până se va duce de râpă definitiv!?
Acesti utilizatori au apreciat autorul flomar60 pentru postare:
Mircea (Sâm Iul 10, 2021 9:10 pm)
VIOTUBEAMP
Moderator
Moderator

Fiare vechi 🤣😂
Fişiere ataşate
format-mp4
received_4066114343508243.mp4
913.65 KiB - Descărcat de 188 ori
hpavictor
Moderator
Moderator
A apreciat de: 514 ori
A fost apreciat de: 511 ori

∇·D = ρ
∇·B = 0
∇xE = – ∂B/∂t
∇xH = j + ∂D/∂t
© J. C. Maxwell
Diferența dintre geniu și prostie este că geniul are limitele sale.
Iosif Vissarionovici Stalin a spus : „Orice greșeală are un nume și un prenume”
Nu te certa niciodată cu un prost. S-ar putea cei din jur să nu vadă diferența...

Audiosaurus Rex
VIOTUBEAMP
Moderator
Moderator

Scrie răspuns