Ceva nu merge la contorizare

Discutii of topic, fara legatura cu domeniul acestui forum.
Scrie răspuns
VAX
Membru
Membru
A apreciat de: 5 ori
A fost apreciat de: 160 ori

Contorul de la pagina principala nu indica corect. Arata 19 forumisti online, in timp ce sunt sute de accesari pe pagini. Sa nu-mi spuneti de boti si tiriboti.
admin
Administrator
Administrator
A apreciat de: 43 ori
A fost apreciat de: 22 ori

Merge foarte bine contorizarea, sunt anumiti boti care fac trafic destul de mare dar nu tot timpul, am observat asta...nu bagati in seama, voi rezolva la urmatoarea mentenanta!
VAX
Membru
Membru

Este posibil sa am eu un virus pe calculator (Win 11), care acceseaza aiurea paginile din forum ?
admin
Administrator
Administrator
A apreciat de: 43 ori
A fost apreciat de: 22 ori

VAX scrie: Lun Aug 03, 2026 8:09 pm Este posibil sa am eu un virus pe calculator (Win 11), care acceseaza aiurea paginile din forum ?
Nu as crede, virusii din calculatoare vizeaza altceva, nu trafic mare generat pe un forum...iar treaba asta am mai observat-o si la alte postari, nu ale dvs.
VAX
Membru
Membru

Ce sunt botii si cum acceseaza ei paginile din forum, fara sa apara la contorul de la intrare ? Credeam ca au citit multi ce postasem, dar acum sunt dezamagit.

Unde sunt forumistii inscrisi, ca nu zic nici miau ? La ce si-au facut cont daca nu posteaza nimic ? Puteau sa citeasca pe forum si fara sa aiba cont, Unde sunt forumistii care mai postau din cand in cand ?
Scrie răspuns