Am descoperit cauza bolilor psihice grave, a hipertensiunii arteriale si a diabetului de tip 2.

Discutii of topic, fara legatura cu domeniul acestui forum.
Mircea
Moderator
Moderator
A apreciat de: 291 ori
A fost apreciat de: 226 ori

Pai are dreptate copilul dvs in anumite cazuri.

1. Mai toti doctorii au un fel de AI de-l consulta cand te duci la ei. Si asta de multa vreme inainte de AI pentru toti (la liber pe internet). Nu e rau, scutesti timp, dar decizia finala (si responsabilitatea) tot doctorului ii apartine.

2. Nu prea mai e nevoie de programatori pentru chestii simple, cand AI face ce vrei tu fara ca tu sa stii nimic despre programare. M-am jucat cu Copilotul si mi-a facut ce am vrut (acolo unde nu stiam chiar nimic). Acolo unde stiam, l-am prins cu mata in sac: zicea ca el nu are acces la foaia de catalog, dar mi-a scris un cod si imi zicea ca e bun de testat.

3. Toti programatorii folosesc AI ca o "scula" din dotare. Nu e nimic alarmant, cata vreme stii ce faci. Acea "scula" poate optimiza un cod, poate gasi tot felul de bube, dar credeti-ma ca nu merge (inca) cu idei de genul "scrie-mi un program care face si drege" fara ca tu sa ii zici la fiecare etapa ce vrei si cum vrei sa se comporte programul. E nevoie si de inteligenta umana.

Nu in ultimul rand, va doresc sanatate si ma bucur ca va merge mai bine cu piciorul.
VAX
Membru
Membru
A apreciat de: 5 ori
A fost apreciat de: 160 ori

Mi s-a plans baiatul ca este munca de sclav si cu AI-ul, lucreaza si 12 ore pe zi. Programeaza in limbajul RUST. Ii spune AI-ului ce trebuie sa faca si uneori lucreaza (AI-ul) cateva ore sa rezoolve problema. Initial folosea Claude, dar dupa ce cei de la Antropic l-au upgradat, a inceput sa mearga prost (numai greseli) si a trecut la ChatGPT. Are abonament la ambele AI-uri, 200 $ pe luna la fiecare. Castiga bine, contract pe firma (un SRL) de 200 mii euro pe an.

In ce priveste picioarele (ca la ambele am problema respectiva), cu B1 si magneziu tin boala pe loc (efectele), ar trebui sa elimin infectia intestinala cu clostridium producator de tiaminaze. Nu este cunoscut un astfel de tratament, pentru ca ce v-am povestit eu este necunoscut la nivel medical. Boala este rezistenta din cauza sporilor bacteriei.
Cred ca de la mine a luat microbul baiatul meu, cand era mic, iar eu de la mama mea. Este posibil ca ea sa-l fi luat de la scaldat in apa Jiului, casa parinteasca fiind la 150 m de malul raului.
Cinstit vorbind, ce am descoperut eu ar fi de Premiul Nobel. Am descoperit mecanismul patologic al acestor boli. De restul trebuie sa se ocupe cei care sunt de specialitate si au mijloacele necesare.

Discutand despre doctori, sistemul de invatamant si medical actual i-a transformat in "recomandatori de produse" (ale Big Pharma - cea mai mare mafie). Nu gandesc deloc (nici nu au voie), doar ajuta la comertul cu chimicale. S-a ajuns la degradarea asta din cauza privatizarii excesive a sistemului medical din Occident, in care ne-am pus speranta. Patronii firmelor sunt extrem de lacomi si sunt interesati doar de profit, cat mai mare.
VAX
Membru
Membru
A apreciat de: 5 ori
A fost apreciat de: 160 ori

S-a raspandit mitul cu "otrava alba", adica zaharul. Realitatea este ca avem nevoie de zahar, este sursa principala de energie ("benzina") pentru celule. Creierul nu poate sa functioneze fara zahar, nici inima, muschii etc. Insa consumul de zahar trebuie sa fie insotit de supliment de tiamina (sau derivate - chiar mai bine) si de magneziu. Trebuie sa fie intr-un raport zaharul cu tiamina. Doar zaharul simplu duce la epuizarea rapida a tiaminei din corp, la afectarea vaselor capilare si la afectatea pancreasului, respectiv la diabet. Doctorii n-au inteles treaba asta.
In concluzie, puteti sa beti Pepsi si Coca Cola cat va tine punga cu bani, daca luati si Enerion (sau Benfogamma) si ceva magneziu. Eu beau o sticla (2l) la doua zile. Ar putea sa va faca rau alte substante din bautura respectiva.

Francezii aditiveaza faina alba cu magnrziu de zeci de ani, pentru ca prin separare magneziul ramane in tarate. Eu cumpar paine neagra sau integrala.
Pe de alta parte, francezii ne-au luat rezervele de magneziu din tara (date anul trecut), care ne-ar fi fost bune sa producem suplimente alimentare cu magneziu, poate ca erau mai ieftine. De magneziu metalic n-ar mai fi nevoie, nemaiavand industrie. Printre altele, se folosea la turnatoria de la Electroputere pentru alierea fontei, sa transforme grafitul din lamelar in nodular si fonta sa nu mai fie asa de casanta. In timpul liceului am facut practica la Electroputere, am si acum o bucata de magneziu luata de la turnatorie.
hpavictor
Moderator
Moderator
A apreciat de: 516 ori
A fost apreciat de: 511 ori

Vermox ( mebedazol ) este singurul tratament real intr-o anumita forma a bolii , alaturi de albastrul de metilen si berberina + vitamina C ,
Multa sanatate !
Diferența dintre geniu și prostie este că geniul are limitele sale.
Iosif Vissarionovici Stalin a spus : „Orice greșeală are un nume și un prenume”
Nu te certa niciodată cu un prost. S-ar putea cei din jur să nu vadă diferența...

Audiosaurus Rex
Scrie răspuns