Akg k240 din 1986. Posibil sa fie si amprenta timpului.
Pe partea de bass sunt slabute, dar in rest se aud foarte clar, sunet placut. Ca si model sunt relativ usoare si nu te dor urechile de la ele.
Preferatele mele raman dt990 600 ohmi modelul vechi.
Amplificator mini Zen pentru casti
Moderator: hpavictor
- Iulian
- Membru

- A apreciat de: 0
- A fost apreciat de: 20 ori
Fata de 702 , care sunt mai ieftine, parca au o prezenta mai accentuata pe intreg spectrul. Ma rog, nu prea ma pricep sa descriu. Dar poti merge pe 702 fara probleme.
Le-am luat de la kitary.ro, Cehia. Vin in tara cu Urgent Cargus, sau cum le zice.
Dar nu te baga cu ele la lampi, mergi pe silicoane calasa A.
Le-am luat de la kitary.ro, Cehia. Vin in tara cu Urgent Cargus, sau cum le zice.
Dar nu te baga cu ele la lampi, mergi pe silicoane calasa A.
Abtine-te sa-mi dai like. Pastreaza-l pentru egocentrici, ei au mai multa nevoie.
- Iulian
- Membru

Cel mai probail. Eu am doua si unele cam schioapata.
Traductorul pare in regula la astea cu basul mai slab. Celelalte presteaza conform traditiei AKG.
Eu is mai conservator din fire si nu umblu sa incerc n firme. Merg pe un brand si gata ca n-as crede ca altele iti servesc nirvana audio.
Abtine-te sa-mi dai like. Pastreaza-l pentru egocentrici, ei au mai multa nevoie.
- k3nou
- Membru

- A apreciat de: 82 ori
- A fost apreciat de: 12 ori
Iulian, nu am vazut anunt(uri) in bazar cu cablajele.Iulian scrie: Vin Aug 28, 2020 8:38 am M-am cam sictirit si cu cablajele astea ca nu le cumpara nimeni in Romania.
Incearca sa faci mai multa reclama la ele (forum, facebook - grupuri) si vei avea clienti.
- Iulian
- Membru

Da, da... Facebook zici?
N-am.
Ma crezi ca nu suport atmosfera de acolo? Poate sunt eu mai ciudat dar ma simt mai bine fara el.
Posibil sa ai dreptate, nu neg, poate altii au succes in mediul ala si le place balaceala in public, mie nu prea sau nu vreau sa fiu ca altii.
De ex. la cablajele astea am avut un cumparator care probabil ca le-a mai dat si altora, cum e addybiru.
6 placute-120 lei.
minus 20 lei transportu cu Fan Curier
minus 78 lei costul placilor (6x13 lei)
minus 5 lei comision banca
minus cca. 4 lei impozit pe venit la suma de 120 lei
-------------------------------------
Profit 13 lei.
Pentru multi e scump 20 de lei per set, plus ca fac eu p---la mare ca doar toata lumea stie ca fraierul de chinez le face cu 5$ zece bucati. Nu mai socoteste transportul de minim 25$, tva-ul din vama, ceva taxe la pay-pal,etc.
Poate ca mai merge un group-buy pe diverse grupuri dar si alea asa de fantezie ca nu faci mare branza, cat despre a vinde din senin diverse kit-uri, nicio sansa. Iti rad in nas si-ti arata un link de pe aliexpress cu vreo panarama de cablaj cu tot cu piese.
Ma crezi ca nu suport atmosfera de acolo? Poate sunt eu mai ciudat dar ma simt mai bine fara el.
Posibil sa ai dreptate, nu neg, poate altii au succes in mediul ala si le place balaceala in public, mie nu prea sau nu vreau sa fiu ca altii.
De ex. la cablajele astea am avut un cumparator care probabil ca le-a mai dat si altora, cum e addybiru.
6 placute-120 lei.
minus 20 lei transportu cu Fan Curier
minus 78 lei costul placilor (6x13 lei)
minus 5 lei comision banca
minus cca. 4 lei impozit pe venit la suma de 120 lei
-------------------------------------
Profit 13 lei.
Pentru multi e scump 20 de lei per set, plus ca fac eu p---la mare ca doar toata lumea stie ca fraierul de chinez le face cu 5$ zece bucati. Nu mai socoteste transportul de minim 25$, tva-ul din vama, ceva taxe la pay-pal,etc.
Poate ca mai merge un group-buy pe diverse grupuri dar si alea asa de fantezie ca nu faci mare branza, cat despre a vinde din senin diverse kit-uri, nicio sansa. Iti rad in nas si-ti arata un link de pe aliexpress cu vreo panarama de cablaj cu tot cu piese.
- Rating: 33.33%
- addybiru
- Mod global

- A apreciat de: 540 ori
- A fost apreciat de: 207 ori
Ai mare dreptate la faza cu group buy si nu numai...am patit-o si eu, abia ca se mai merita sa faci si sa te implici, de asta am zis ca ce mai am de facut imi fac acasa, poate doar proiecte mai complexe sa mearga la group buy daca exista cereri serioase, nu 2-3 persoane din care una nu plateste. La ampliful Kaizer Power am avut cereri si mesaje sa mai fac cateva seturi dar m-am lecuit, nu mai fac; am avut vreo 2 kituri gata montate, abia le-am dat pe OLX iar prin alte locuri arata lumea cu degetul la niste panarame de kituri de la orezari fara vreo similaritate cu ce am vandut eu. Poate aici pe forum s-ar merita sa mai facem daca exista colegi seriosi care se implica, om vedea.
- Rating: 16.67%
Forum Hobby-Electronics
Pasiunea pasiunea, dar e vorba ca se blochează niște bani acolo, care se recuperează în 2 3 luni și poate ai un profit 20% după ce scazi toate taxele și timpul pe care îl pierzi sa umbli pe la poștă sa pui coletele după aia aștepți o săptămână să îți vina bani, dar asta nu trebuie sa ii deacurajeze pe cei care doresc sa facă group buy uri. Plus timpul pierdut la proiectarea placi care nu e chiar mic chiar dacă e o placa simplă.
- Iulian
- Membru

Pasiunea e o chestiune particulară ce nu se poate extinde către alții când vine vorba de a implica un efort ca timp alocat și mai ales financiar. Toți avem familii, loc de muncă iar asta ocupă cea mai mare parte din viața.
Să faci un proiect costă, timp și bani, chiar dacă e făcut din pasiune. Ampul ăsta a costat cam 500 lei până am zis că e ok. Puteam să îl fac să coste mai puțin dar nu puteam crea posibilitatea să îl facă și alții. Deci, că vorbirăm de pasiune și de posibilitatea de a o împărtăși, ajungem la bani.
Câți sunt dispuși să-i împartă cu alții pe tema pasiunii? Costurile, măcar ele, ar trebui recuperate, că nu dăm de pomană și nu ne adresăm unei clase sociale defavorizate.
Să faci un proiect costă, timp și bani, chiar dacă e făcut din pasiune. Ampul ăsta a costat cam 500 lei până am zis că e ok. Puteam să îl fac să coste mai puțin dar nu puteam crea posibilitatea să îl facă și alții. Deci, că vorbirăm de pasiune și de posibilitatea de a o împărtăși, ajungem la bani.
Câți sunt dispuși să-i împartă cu alții pe tema pasiunii? Costurile, măcar ele, ar trebui recuperate, că nu dăm de pomană și nu ne adresăm unei clase sociale defavorizate.
- Rating: 16.67%
- addybiru
- Mod global

- A apreciat de: 540 ori
- A fost apreciat de: 207 ori
Revenind la amplificator, azi sunt hotarat sa probez un canal, am montat mosfet-urile pe un radiator recuperat dintr-un comp, am si mai mari daca e cazul dar pt probe cred ca face fata...sursa SMPS e pe birou, mai sa fac legaturile 
- Fişiere ataşate
-
- 20200829_195342.jpg (2.7 MiB) Vizualizat de 1584 ori
Forum Hobby-Electronics